Tags

, , ,

Idag är det 4 juli och hela Amerika går man ur huse. Var du än ser så är det rött, blått och vitt. Flaggor, vimplar, dräkter, parader, ja, allt!!

Ett av många specialdressade fordon

Ett av många specialdressade fordon

Började dagen med en frulle på på M Street Kitchen (det kommer vi aldrig att erkänna för Pia Karlsson, det är un-excusable att gå till samma ställe två dagar i RAD, vi skyller på att Jossan tvingade oss). 😉 Himla gott och trevligt och populärt. Där kan man få frukost fram till klockan fyra på eftermidagen och lunch från klockan 11. Helt perfekt!

He sais to me: What? You want a picture of me? You must be a tourist!!

He sais to me: What? You want a picture of me? You must be a tourist!!

Efter frukosten gick vi hem och Jossan packade inför resan till Robins kompis i Sacramento. Sedan bad vi att få bilen framkörd, vi cabade ner och började långsamt cruisa ned mot Hollywood. Det är varmt och soligt och helt underbart att glida fram i vår Cadillac.

Har vårt eget lilla Power Meet och cruisar Mot Hollywood

Har vårt eget lilla Power Meet och cruisar Mot Hollywood

Den spinner så tyst, så tyst. Flera stycken hojtade och viftade och tyckte vi åkte runt i en riktig snygging. Himla roligt. Och vet ni vad som är så bra?? Jo, vi kommer att bli bruna fast vi är på bilsemester. Med caben nere är det som att sitta i en jättestor solstol, hahahaha, helt underbart. Höll på att bränna sönder både axlarna och låren. 🙂

Tom Cruise, I say no more...

Tom Cruise, I say no more…

Elton Johns egen stjärna

Elton Johns egen stjärna

Extremt populär och välkänd Cykelfeststjärna

Extremt populär och välkänd Cykelfeststjärna

Väl framme strosade vi på Hollywood Boulevard och jag fotade några stjärnor på the Walk of Fame (är speciellt stolt över att jag hittade Snövits stjärna, mina jobbarkompisar förstår varför) 😉 Sen köpte vi två badlakan som ser ut som Amerikanska flaggan. Vi ska ha dem att sitta på i bilen, det blir vrålsvettigt med skinnsäten när det är strålande sol. Höll på att törsta ihjäl så det blev varsin cola light på Hard Rock Café. Till det tog Jörgen ribs och Jossan och jag delade på en nachotallrik. Det var en förrätt men den var HUR STOR SOM HELST!!! Vi två åt upp drygt hälften. Herregud!!!

Efter Hollywoodbesöket var det dags att, för tredje gången denna vecka, besöka flygplatsen. Vi letade oss fram med hjälp av perfekta kartläsarinstruktioner från baksätet, Jossan är en klockren kartläsare. Den sista biten var det superkö och när vi precis var framme och hade stått still i cirka en minut, kom en vakt och sa att vi inte fick stanna där. DÅ, precis då, kom Robin, snacka om tajming. Han hoppade in i bilen och vi åkte raka spåret in i ett parkeringshus och ställde ifrån oss bilen. Fikade sedan tillsammans. Robin var lite hungrig och tog en salamipizza. Efter det vinkade vi av våra barn som nu ska iväg till Sacramento över helgen. Det är ett evigt flackande och farande!!

På väg till Sacramento

På väg till Sacramento

Nu slappar vi på hotellrummet igen, det blir nog inget tokpartande för vår del så här på Independence day. Det räcker med att vi hör fyrverkerierna inifrån rummet, lite svagt, lite på avstånd!

Vi har det mycket bättre här…när vi sitter på vårt hotellrum…och luktar på blommorna… 😉

Advertisements