Tags

, , , , ,

Igår var det våran silverbröllopsdag. 25 år!! 25 år sedan Jenny stajlade mig (men vem stajlade Jörgen, Karin eller Ylva)? 25 år sedan Anders skjutsade oss. 25 år sedan Jörgen glömde handskarna hemma. 25 år sedan vi sa JA i Barkarö kyrka. 25 år sedan vi hade vår härliga bröllopsfest i Aroshuset, det var Clacks in the roof om jag inte minns fel! 🙂 25 år sedan vi dansade bröllopsvalsen (och som vi hade tränat). 25 år sedan jag dansade med min pappa, han dansade såååå bra. 25 år och 1 dag sedan vi åkte på en underbar bröllopsresa till Florida. Ja, 25 år sedan och flera av dom som var med på bröllopet finns inte hos oss längre. Farmor och farfar, pappa, svärfar och morbror Erik. Men en tröst är att många, många som inte fanns för 25 år sedan finns nu. Och hos oss våra älskade barn, Robin och Josephine. ❤

Santa Margherita

Santa Margherita

Bubbelbad

Klart man måste bubbelbada på 25-årsdagen

Skål

Ja SKÅL då, 25-åringen! ❤

SKÅL

Ja men, SKÅL på dig själv du!! ❤

Vi hade en härlig dag här på Malta. Firade med bubbel till frukost. You don't need to order sparkeling water, it is over there!! Yes, but we want sparkeling WINE!!! Hahahaha, breakfast misunderstanding. Sedan låg vi vid poolen HELA dagen, vi orkar inte göra något annat i den här hettan och det är SÅ SKÖNT attt bara vara.

Till lunch blev det varsin grekisk sallad, ja idag hade salladsleverantören levererat så det gick att beställa, och ett jättegott vitt vin, Santa Margherita. Efter luchen blev det poolen igen (så idag säger Jörgen att det svider i hans skinn), mmmmmmm, just det. Ingen insmörjning = ålderdomligt oförstånd. Jag har ju i alla fall en grundbränna hemifrån. Det har INTE han och nu är han rosa. Men ännu inget: Det känns som 1000 knivar vrids runt…så det är ju bra! 😉

Vid halv fyra-tiden gick vi upp på rummet och jag tog ett bubbelbad, dagen till ära. Skööönt. Vi hann slappa ett tag, Monsieur somnade, OJ vad OVANLIGT, ett tag innan det var dags för middag.

Jörgen hade beställt en bil från hotellet (som jag råkade kalla taxi, oh herregud så fel, det var ju limo-service, det är viktigt med att uttrycka sig rätt!!!), 😉 så de skjutsade oss till Browns en bit härifrån. Där blev det en trerätters. Jörgen blev lite besviken på stället, PP hade ju varit där för ett par år sedan och då upplevde han det som en bättre restaurang än det var nu. Han var övertygad om att ett ägarbyte har skett och därmed också en lite annan inriktning på restaurangen. Jag åt…ja vad tror ni….King Prawns så klart, MUMS, och Jörgen åt oxfilé. Kvällen gick fort som tusan och rätt vad det var var det dags att småspringa till vår förbeställda limo. Vi hann nätt och jämt dricka upp kaffet och sleva i oss glassen.

Ja, det var den dagen det. Nu satsar vi på 25 nya, fräscha, lika trevliga, mysiga och humorfyllda år som de 25 vi redan har haft!!